8 mars, 2019 Uncategorized

Vi söker nya medarbetare!

Rollbeskrivning
Som IT-konsult inom deployment och applikationspaketering på Mindgrape kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara installation, konfigurering & drift av SCCM, MDT, Azure, Intunes & Office 365, men även applikationspaketering. Du kommer även att arbeta med kvalitetssäkring, felsökning och koordinering av applikationer och installationer. Uppdragen kommer att innefatta både projekt och förvaltning ute hos våra kunder, samt att agera rådgivare och bollplank.

Du kommer att ingå i ett glatt och ambitiöst team bestående av ca 20 kollegor med stor erfarenhet av branschen och som gärna agerar bollplank och support åt dig vid behov.

Mindgrape erbjuder…
Dig en arbetsplats att skapa möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Då Mindgrape fortfarande är ett relativt ungt företag under snabb expansion kommer det även att finnas många olika karriär- och utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Målet är att varje medarbetare får kompetensutveckling som bidrar till att företaget utvecklas och når sina mål. I takt med att företaget når sina mål hittar vi på alltfler roliga aktiviteter tillsammans som t.ex. utlandsresor, företagsevent, team-building och after-works. Vår värdegrund bygger på att alla medarbetare ska trivas och ha kul, samtidigt som vi tar ansvar, är professionella och alltid sätter kunden i fokus. En marknadsmässig lön och en generös personalpolicy är givet.

Skicka in din ansökan till oss i dag: sales@mindgrape.se

Share: